среда, 20 мая 2015 г.



До 17 червня 2015 року Наукова бібліотека Запорізького державного медичного університету за підтримки проекту ELibUkr, пропонує своїм користувачам тестовий доступ до ресурсів від міжнародного видавництва Springer.
Колекція SpringerLink Online Journal містить понад 2200 рецензованих англомовних журналів, які повністю проіндексовані та організовані за предметними рубриками.
Платформа SpringerLink від Springer Science+Business Media надає повнотекстовий доступ до більше ніж 2200 рецензованих наукових журналів із STM (Science, Technology, Medicine), бізнесу та менеджменту, соціальних наук, наук про життя, а також більше 170 тисяч назв з можливістю пошуку у повних текстах та завантаженням книг, їх розділів у форматах PDF та HTML.
Доступ до ресурсу здійснюється з усіх АРМ університету та бібліотеки, підключених до Інтернет, за посиланням link.springer.com
Умови користування ресурсами:
·         Жодним чином електронні та друковані копії, доступні через бази, не можуть бути використані з комерційною метою.
·         Користувачам заборонено системно завантажувати цілі журнали, або окремі їх випуски.
·         Заборонено копіювання баз та будь-яких їх частин/колекцій програмами автоматичного скачування.
Ваші відгуки та пропозиції щодо необхідності постійного доступу до ресурсу просимо надсилати на email: library@zsmu.zp.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий