четверг, 2 февраля 2017 г.

З 02.02 2017 року Компанія EBSCO Host надала бібліотеці ЗДМУ
 тестовий доступ до бази даних "eBook Clinical Collection"

eBook Clinical Collection розроблена спеціально для медичних університетів, клінік, біомедичних бібліотек та містить 2 900+ відібраних фахівцями книг високого професійного рівня з медицини, сестринської справи, охорони здоров'я та загальним практичним питанням.
Користуючись електронними книгами колекції eBook Clinical Collection на платформі EBSCOhost®, ви отримуєте високоякісні колекції книг від провідних видавців: Springer Publishing, Wiley, Elsevier Science, Clinical Publishing Oxford, Landes Bioscience, Health Press Limited, American Academy of Orthopedic Surgeons, People’s Medical Publishing House USA, De Gruyter, Demos Medical Publishing, American Academy of Oral Medicine.
Переваги електронних книг на платформі EBSCOhost® це: зручний інтерфейс і багатоплановий пошук, легкість завантаження на пристрої для читання електронних книг і телефони.
Тут ви можете знайти посилання на навчальні посібники, що представляють основні функції і опції пошуку по колекції:
Список книг в колекції можна завантажити за посиланням Title Lists Clinical Collection »
Пошук книг колекції EBSCO eBooks  : Searching EBSCO eBooks - Tutorial  
 Завантаження книг колекції EBSCO eBooks  - Downloading EBSCO eBooks - Tutorial  
Колекція може бути доступна у внутрішній мережі  університету і віддалено для співробітників ЗДМУ з домашніх комп'ютерів за допомогою ідентифікатора користувача і пароля (отримати пароль у бібліотеці, кім. 204)
Тестовий доступ триватиме до 02.03.2017 року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий