среда, 22 февраля 2017 г.

Бібліотека вдячна

Наукова бібліотека висловлює щиру подяку доценту кафедри фтизіатрії та пульмонології ЗДМУ Разнатовській Олені Миколаївні за подарований бібліотеці навчальний посібник.

УДК 616-002.5-083(075.8)
ББК 55.4я73

Паліативна та хоспісна допомога хворим на туберкульоз: навч. посібник / Ю. І. Фещенко, В. М. Князевич, О. М. Разнатовська, Н. А. Гріцова. – К. : ВСВ “Медицина”, 2017. – 128 с.

Навчальний посібник створено на основі типової наскрізної навчальної програми з питань паліативної та хоспісної допомоги за спеціальностями “Лікувальна справа” та “Педіатрія” з метою підготовки майбутніх лікарів на принципах наскрізного формування інтегральних знань у межах тих предметів, які викладаються в медичних навчальних закладах. У ньому акцентовано: увагу на паліативно-хоспісній допомозі хворим на туберкульоз та розвитку необхідних знань і навичок у лікарів щодо підходів і методів надання мультидисциплінарної паліативно-хоспісної допомоги цим пацієнтам, особливо в термінальний період життя.
Для студентів вищих навчальних медичних закладів та лікарів-інтернів зі спеціальностями “Фтизіатрія”, “Загальна практика - сімейна медицина “Внутрішні хвороби”, “Інфекційні хвороби”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий